torstai 14. marraskuuta 2013

Banaanipannari

Heidin blogista ( http://eioorakettitiedetta.blogspot.fi/2013/11/ulkoilua-ja-uutta-aamupalaa.html ) sain idean itsekin kokeilla banaanipannaria. Täytyy tosin myöntää et olin alkuun hieman epäileväinen miten pelkistä banaaneista ja kananmunista sais jotain aikaseks, mut kyllä niistä vain sai :) Mut koska olin epäileväinen nii tein vain pienen annoksen. Ens kerralla sit enemmän ;)
Nyt seuraa paljon kuvia (kerrankin tässä blogissa), joissa tämän pannarin valmistus esitellään vaihe vaiheelta ;) Kuvat tosin on otettu huonolla kamerakännykällä joten ei oo hyvälaatusia...

Aineksina oli siis 2 banaania, 4 munaa, teelusikalliset kardemummaa, kaneli ja vaniljasokeria, jotka näyttivät tältä enne sekoitusta:



Surrur sanoi blenderi ja tuloksena tämännäköistä sössöä eli ihan ku peruslettutaikinaa mun mielest:



Sit yritin paistaa tästä lettuja, huonosti kävi kuten kuvasta näkyy:



Joten käyttöön piti ottaa suunnitelma B, eli lettujen sijaan pannaria, joten mössö leivinpaperin päälle vuokaan:



Pannari näytti tältä oltuaan 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia keskitasolla:



Palanen lautaselle ja päälle vadelmia:



Oli herkkua! Harmi et tästä satsista tuli vaa 4 ton kokosta palaa, mut siitä riitti hyvin nyt iltapalaks ja ehkä huomiseks aamupalaks :P Ehkä ens kerralla laitan taikinaan mukaan protskujauhetta, nii saa vähä enemmä protskua tähän herkkuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti